Dag en nacht bereikbaar op 0251 231 262

Uitvaartverzekering

Vaak bestaat het misverstand dat u de uitvaart moet laten verzorgen door de uitvaartverzorger van uw verzekeringsmaatschappij of waar u een lidmaatschap heeft. Over het algemeen heeft u daarin de vrije keuze.

Bij een overlijden kunt u direct bellen met Uitvaartverzorging Eeken. Als u dat wilt, verzorgen wij de melding aan de verzekeringsmaatschappij en de uitkering van de verzekeringspolis voor u.  Wij ontvangen geen provisie van verzekeringsmaatschappijen en onderhouden geen speciale banden met leveranciers. Dat betekent dat wij geen financieel voordeel hebben bij de keuzes die u maakt. Daarmee heeft u de zekerheid dat u altijd kunt rekenen op objectief en onafhankelijk advies.

Veel mensen betalen onnodig voor diensten waar ze geen gebruik van willen maken. Het eventuele verzekeringsgeld wordt bij Uitvaartverzorging Eeken alleen besteedt aan diensten waar mensen zelf voor hebben gekozen. Met name omdat wij faciliteiten in eigen beheer hebben, zijn we minimaal afhankelijk van derden en kunnen wij een uitvaart goedkoper aanbieden.

Kijk hier voor een uitvaartverzekering op maat.