Dag en nacht bereikbaar op 0251 231 262

Deposito-overeenkomst

Bij Uitvaartverzorging Eeken kunt u ook kiezen een deposito-overeenkomst af te sluiten. Wanneer u deze afsluit, laat u uw nabestaanden bij onverhoopt overlijden niet achter met vragen, problemen en financiƫle kwesties. U regelt als het ware uw gehele uitvaart tot in detail zodat uw nabestaanden niet worden belast met triviale zaken tijdens de rouwperiode.

De uitvaartverzorger komt langs om uw uitvaart (of dat van uw partner of andere familieleden) uitgebreid te bespreken. Na dit vrijblijvende gesprek maken wij een kostenbegroting. Wanneer u zich kunt vinden in de kostenbegroting, en u besluit met Uitvaartverzorging Eeken de deposito-overeenkomst aan te gaan, maakt u het bedrag van de kosten van uw uitvaart over op onze deposito-rekening.

Dit bedrag blijft een vast bedrag.

Als u in 2020 het bedrag stort en u overlijdt in 2050 dan komen er voor nabestaanden geen extra kosten bij. Mits ze zich houden aan de afspraken binnen deze deposito-overeenkomst. Uw wensenpakket wordt geheel uitgevoerd en wij nemen zorgen weg bij uw nabestaanden.